Skolā apskatāma ziemas sporta veidu projektu izstāde

Februāra mēnesis Ikšķiles Brīvajā skolā ir pagājis zem Olimpisko spēļu karoga. Esam jutuši līdzi pie TV ekrāniem mūsu olimpiešu gaitām, paši esam aktīvi sportojuši – slēpojuši sporta stundās un piedalījušies Latvijas skolu Ziemas festivālā. 

Skolas 2. stāva gaitenī  šobrīd ir apskatāma otrās saimes audzēkņu ziemas olimpisko sporta veidu projektu darbu izstāde. Bērni ar lielu aizrautību ir pētījuši populārākos ziemas olimpisko spēļu sporta veidus Latvijā. Projekta darbos ir lasāmi interesanti fakti par hokeju, bobsleju, kamaniņu sportu, biatlonu un daiļslidošanu. 

Februārī bērniem bija arī interesanta tikšanās ar 2. saimes audzēknes Emmas  tēti Igoru, kurš  ir piedalījies 1988. gada Olimpiskajās spēlēs Seulā, startējot tolaik PSRS basketbola komandas sastāvā. Igors ar savu olimpisko komandu tajā reizē ieguva zelta medaļu. Tikšanās laikā bērni varēja skatīt un pielaikot īstu Olimpisko spēļu zelta medaļu.

2. saimē ir arī savi “olimpieši” – tikko sveicām Austri ar bronzas medaļu, kura izcīnīta Latvijas skolu Ziemas festivālā, mūsu skolas zēnu konkurencē.

#BrīvaSkola #LaimīgiBerniMācāsLabak