Baltā galdauta svētki

Mēs mācāmies Ikšķiles Brīvajā skolā un šodien svinējām mūsu zemes Latvijas neatkarības atjaunošanas svētkus. Brīvība ir viena no mūsu skolas vērtībām. Brīvība ir spēja katram no mums apjaust savu ceļu, brīvība tajā doties, brīvība izvēlēties savai ģimenei citādu mācīšanās veidu, brīvība izvēlēties, kā dzīvot savu dzīvi. Mēs esam priecīgi par to, ka varam dzīvot brīvā zemē Latvijā un mācīties mūsu Brīvajā skolā. Latvijas neatkarības atjaunošanas svētkos saimes klāj galdus un svin baltā galdauta svētkus.

Piektdien skolā bija svinīga noskaņa, pirmsskolas skolotājas steidza klāt baltus galdautus un rotāja galdus ar latviešu rakstu jostām un prievītēm. Goda vietā uz galdiem tika nolikti dažādi Latvijas simboli- sakta, dzintars un pakavs.

Pirmsskolas bērni bija svinīgi tērpušies un nesa uz skolu mājās gatavotus cienastus. Skolotāja Līga pirms svētku brokastīm pastāstīja bērniem par to, kas ir Latvijas neatkarības atgūšanas svētki.Bērni kopā nodziedāja “Daugav abas malas”, kā veltījumu mūsu Latvijai.

Tam sekoja jautrs svētku mielasts.
Lai visiem jauki baltā galdauta svētki.

Daudz laimes visiem un mūsu zemei, Latvijai.

#BrīvāSkola #LaimīgiBērniMācasLabāk

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *