Seminārs – Apgriezt dzīvi otrādi / Keitijas Bairones metode “Darbs”

Aicinām uz semināru kopā ar Irinu Pētersoni – Keitijas Bairones skolas absolventi (2016, 2019), Institute of the Work (ASV) metodes “Darbs” sertificētu konsultantu kandidāti, ITW palīdzības līnijas konsultanti, “ZeMaize” īpašnieci. 

“Visbiežāk tieši mūsu domas par situāciju, citiem, notiekošo ir sāpju un ciešanu cēlonis, nevis notiekošais pats par sevi. Gandrīz vienmēr mūsu reakcijas uz situācijām ir kādu domu izraisītas. Mūsu reakcijas ir atkarīgas no tā, kam mēs ticam par līdzcilvēkiem, dzīvi, sevi, notikumiem, nākotni un pagātni. Iespēja atpazīt un izzināt savas domas, dod iespēju izvēlēties savas reakcijas. Keitijas Bairones metode ‘’Darbs’’ ir vienkārša, taču ļoti iedarbīga metode darbam ar domām, kas izraisa stresu. 


Lai darbotos ar šo metodi nepieciešama tikai vēlme paraudzīties uz situāciju, cilvēkiem un notikumiem no citām perspektīvām, jeb pēc Keitijas Bairones teiktā – ir nepieciešama tikai atvērta sirds. Semināra laikā apskatīsim dažādus piemērus, kas palīdzēs izprast metodes efektivitāti, kā arī pildīsim praktiskus uzdevumus, kas dos priekštatu par metodes iespējām un apgūsim pamatprasmes metodes praktizēšanai. 

Vairāk ar metodi var iepazīties šeit: https://thework.com/sites/latviesu/
https://www.youtube.com/channel/UC8dvufocK9zM6KnkronGbzA

Intervija ar Irinu Pētersoni un Lauru Dennler šeit: https://ugunsskola.lv/cilvekjauda14/


KAD: 27.10.20. plkst. 18:00-21:00 (3h)

KUR: Ikšķiles Brīvā skola (Rīgas iela 175, Ikšķile)

MAKSA: 15,00 EUR

PIETEIKUMI: savu dalību pieteikt, rakstot uz pasakumi@brivaskola.lv vai zvanot uz tālr. 26248918

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *