Startējam bēbīšu skolu no 2024. gada janvāra!

Sveikas, jaunās māmiņas un tēti!

Ar prieku ziņojam, ka 2024. gada janvāra vidū Ikšķiles Brīvajā skolā darbu uzsāks Māmiņu un bēbīšu skola! Skola, kurā rūpēties par mammu un mazuļu labsajūtu un kopā būšanu. 💕

Tev jāzina! ℹ️

Laimīga mamma ir pamats laimīgam mazulim!

Šīs nodarbības ir kā bērniem, tā mammām. Mammām, lai socializētos, atrastu dzirdīgas ausis, uzlādētu baterijas, parūpētos par sevi, iedvesmotos un būtu drošā savējo vidē. Pāra nedēļās vingrosim, nepāra – rotaļāsimies.

Tēja, brīva atmosfēra, telpa zīdīšanai, iespēja iebraukt iekšā ar ratiem – tas viss pie mums!

Vingrošana 🧘🏻‍♀️

Izstaipīt savilktos plecus, atslābināt muguru, stiprināt iegurņa pamatni, sajust un saprast savu ķermeni – tik vajadzīgi katrai jaunajai māmiņai. Un mācīties to darīt kopā un reizē ar mazuli. Ar pateicību un mīlestību pret savu ķermeni. Kamēr mammas vingros fizioterapeites vadībā, mazuļi darbosies savā nodabā, varot atjaunot drošības sajūtu pie mammas.

Rotaļas kopā 🧸

Vērot savu mazuli rotaļājamies un ļauties ieraudzīt savu bērnu no malas. Apgūt pirmos ucināmos pantus, kas, vakaros atkārtoti, var izraisīt smieklu šalti. Ar dziesmu, pieskārieniem, mīmiku, valodu un saskarsmi ar citiem ļausim mazuļiem izzināt pasauli. Vislabākā rotaļlieta saviem bērniem esam mēs un mūsu attiecības ar viņiem.

Pieteikšanās saite 🔗

https://ej.uz/maminu_un_bebisu_skola_IBS

Iespējams, šī ir īstā dāvana, kuru palikt zem eglītes sev pašai. 🎄🎁

Ja nu kāds tētis bērnu kopšanas atvaļinājumā arī grib nākt, ņemsim pulciņā.

Uz tikšanos janvārī! 💕