Darbnīca – Kombuča, tās pagatavošana un uzturvērtība

Kombučas darbnīca: “Kombuča, tās pagatavošana un uzturvērtība”

KAD: 21. janvāris (sestdiena)

LAIKS: plkst. 11.00 – 13.00 

KUR: Brīvais veikals, Ikšķile, Rīgas iela 175 (iekšpagalmā)

DALĪBA – 20,00 € (piesakies iepriekš – pasakumi@brivaskola.lv)

Kombučas darbnīcā Raitis Rodiņš (ekoloģisks.lv izveidotājs, bio zemnieks, kombučas ražotājs) un Līva Gurinova (“Terapija” šefpavāre) stāstīs:

– Kas ir kombuča
– Ko tā mums dod
– Kā to pagatavot
– Kā variēt ar garšām

Kā arī būs ekoloģisks.lv kombučas veidu degustācija; katrs dalībnieks mājās dosies ar kombučām. 

Raitis Rodiņš – Latvijas Bioloģisko zemnieku kooperatīvs –„Ekoloģisks.lv”, pamatā piedāvājam svaigus dārzeņus un ogas, kā arī specializējamies to pārstrādē. 
Viens no mūsu klientu iecienītākajiem produktiem ir kombuča. Tā kā sezonas laikā zemniekiem ir aktīvs darbs, ir nepieciešama papildus enerģija. Savienojot senču zināšanas par tējas sēnes labajām īpašībām un mūsu bio produktu klāstu, izveidojām šo veselīgo brīnumdzērienu. 

Līva Gurinova – ilggadēja populārās augu kafejnīcas / restorāna “Terapija” šefpavāre. 

Seko notikumam Facebook: https://fb.me/e/3OgYbrpDq

_________________________
Darbnīca tiek īstenota ALTUM sociālās uzņēmējdarbības atbalsta programmas granta ietvaros.
Vairāk par to lasi:
https://www.brivaskola.lv/…/ar-altum-socialas../