Veidojam skaistas ziepes dāvanām

Šajā mācību gadā Ikšķiles Brīvā skola uzņem 2 Eiropas brīvprātīgā darba programmas jaunietes – Klāru un Lūciju no Vācijas. Abas jaunietes skolā strādā nu jau 3 mēnešus par skolotāju asistentēm- palīdz pedagogiem stundās un ārpusklases nodarbībās.

Šajās pirmssvētku nedēļās abas jaunietes bija sagatavojušas skolas un vecākajiem pirmsskolas saimīšu audzēkņiem patīkamus pārsteigumus, proti, vadīja dažādas interesantas meistarklases.

Vienā no meistarklasēm Klāra un Lūcija mācīja bērniem gatavot skaistas ziepītes. Meitenes bija nopietni sagatavojušās šai nodarbībai- sagādājušas ziepēm glicerīnu, formiņas un dažādas skaistas lietas, ko pievienot ziepēm (kanēļa standziņas, skujiņas, apelsīnu šķēlītes, kaltētas augu ziedlapiņas).

Bērni taisīja katrs savas ziepītes. Lūcija lēja formiņās uzkarsētu glicerīnu, bet Klāra kopā ar bērniem veidoja noformējumu. Visi ar nepacietību gaidīja, kad ziepītes būs sastingušas un varēs tās ņemt ārā no formām. Mēs aplūkojām gala rezultātu un varam secināt, ka bērniem sanāca ļoti skaistas ziepes, kas noderēs arī par burvīgām dāvanām Ziemassvētkos vecākiem.

Meitenes vadīja vēl 1 meistarklasi, bet par to mēs pastāstīsim kādā citā reizē. Paldies Klāra un Lūcija. Priecīgus Jums Ziemassvētkus un paldies par darbu skolā

Eiropas Brīvprātīgo darbu finansē Eiropas Komisija programmas Erasmus+ ietvaros.

#BrīvāSkola #europeansolidaritycorps #eiropassolidaritateskorpuss #esc #JSPA

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *