Bezmaksas lekcija “Zero waste – padomi elektroenerģijas taupīšanai”

15. maijā plkst. 18.30 bezmaksas lekcija “Zero waste – padomi elektroenerģijas taupīšanai” kopā ar Lailu Zemīti.

Laila Zemīte ir RTU Elektrotehnikas un vides inženierzinātņu fakultātes prodekāne, asociētā profesore, vadošā pētniece, inženierzinātņu dotore. Akadēmisko un pētniecības darbu Laila uzsāka jau 2006. gadā. Bez tā ir guvusi plašu pieredzi arī industrijā.

Ar šo praktisko lekciju vēlamies paplašināt redzējumu zero waste jeb mazāk atkritumu tēmai, liekot uzsvaru uz aktuālo elektroenerģijas straujo sadārdzinājumu un praktiskiem padomiem, kā tērēt mazāk.

Lekcijas laikā Laila Zemīte stāstīs par elektroenerģijas taupīšanas veidiem, kas ietver sevī gan stand by, gan energoefektivitātes klases. Elektroenerģijas cenas veidošanos, izmaksām un tamlīdzīgiem jautājumiem. Pēc lekcijas būs diskusijas daļa.

KAD – 15. maijs
LAIKS – 18.30-19.30
KUR – Online (Zoom platforma)

DALĪBA – BEZMAKSAS

Dalības links tiks publicēts pasākuma dienā tepat pasākuma diskusijas un apraksta sadaļā.

Lai saņemtu dalības linku e-pastā, raksti uz pasakumi@brivaskola.lv


Seko pasākumam Facebook: https://fb.me/e/320us8Fk4
__________________________________

Veselīga un zero waste dzīvesveida lekciju cikls tiek īstenots pateicoties ALTUM sociālās uzņēmējdarbības grantam (Eiropas Sociālā fonda projekts “Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai”).
Granta līguma Nr.248242/SU0000269 ietvaros, ESF projekta identifikācijas Nr.9.1.1.3/15/I/001 “Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai”