18. aprīlī plkst. 18.30 lekcija “Veselīgas vakariņas un gatavošanai izmantojamās taukvielas”

“Veselīgas vakariņas un gatavošanai izmantojamās taukvielas” ir mūsdienīga uztura lekciju trešā tikšanās.

Cikos jāēd vakariņas?
Kas jāēd vakariņās? Cik daudz? 
Cik stundām jābūt starp pirmo un pēdējo ēdienreizi?
Kādās taukvielās jāgatavo?
Vai kokosriekstu eļļa ir veselīga?
Vai extra virgin olīveļļu var karsēt?
Vai rapšu eļļa ir vietējā olīveļļa?

Un daudzi citi jautājumi, uz kuriem saņemsiet atbildes lekcijas laikā. 

Lekcija, kurā gūsi izpratni un PRAKTISKUS, VIEGLI PIELIETOJAMUS padomus ikdienas uztura izvēlēm, to laikiem un maltīšu pagatavošanai, sākot no pārtikas produktu iegādes līdz porcijas izmēram.

Lekcija ir pielīdzināma uztura speciālista konsultācijai, kurā varēsiet noskaidrot konkrētus vakariņu piemērus. Turklāt katrs dalībnieks varēs uzdot intresējošos jautājumus, piedalīties diskusijā, tādejādi gūstot praktiskus ieteikumus tieši savai ikdienai.

Liene Kacere ir ieguvusi RSU studiju programmas “Uzturs” profesionālo bakalaura grādu veselības aprūpē un uztura speciālista kvalifikāciju un RSU starpaugstskolu akadēmisko maģistra grādu uzturzinātnē.
Paralēli tam Liene ir guvusi pavāra darba pieredzi dažādās Rīgas kafejnīcās, kas devis iespēju vēl labāk izprast gan cilvēku uztura ieradumus, gan praktiski darboties dažādās virtuvēs, kā arī redzēt ēdināšanas aizkulises.

Norises vieta: ZOOM platforma (links tiks atsūtīts tiem, kas būs pieteikušies)
Norises laiks: 18. aprīlis plkst. 18:30 – 20:00 (1,5h)
Dalības maksa: 10,00 EURPieteikšanās, rakstot uz: pasakumi@brivaskola.lv un veicot dalības maksas pārskaitījumu uz zemāk redzamajiem rekvizītiem:

Maksājuma mērķis: “Lekcija – Veselīgas vakariņas un taukvielas”
Brīvā skola SIA
Reģ.Nr. 44103128237
Rīgas iela 175, Ikšķile, Ogres novads, LV-5052
Swedbank AS
LV71HABA0551047188560

Pieteikšanās līdz 18.04.23. plkst. 12:00.

Seko pasākumam Facebook: https://fb.me/e/1cZzLyMzk

*Paldies par ilustrāciju māksliniecei Alīnai Kubliņai.
_________________________________________
Šī lekcija ir daļa no lekciju cikla un tiek īstenota ALTUM sociālās uzņēmējdarbības atbalsta programmas granta ietvaros.
Vairāk par to lasi:
https://www.brivaskola.lv/…/ar-altum-socialas../