Pirmsskola uzsāk talku sezonu

Ikšķiles Brīvā skolas bērni, darbinieki un vecāki katru gadu piedalās skolas un apkārtnes sakopšanas talkās. Šogad talku stafeti pirmie uzsāka pirmsskolas saimīšu bērni un skolotāji. Mēs mīlam dabu, mācāmies tajā un palīdzam to sakopt. Tas bērnos rada atbildības un padarīta darba sajūtu. Kas cits palīdzēs dabai, ja ne mēs?

Otrdien mazo saimju bērni kopā ar audzinātājām devās sakopt skolas apkārtni un tuvējos Elkšņu mežus – ķerras, maisi, cimdi un darba prieks tika ņemti līdz.

Mazākie Dimantiņi sakopa skolas apkārtni, kādam spainis lielāks par pašu, bet tas nekas. Sudrabiņu saimei palīgos devās skolas brīvprātīgais skolotājs Antons. Mazie Sudrabiņi devās sakopt ceļa malas pie skolas un mežiņu pie leģendārā skolas koka zaķa. Dzintariņi un Zeltiņi devās talkot uz Elkšņu “tālo” mežu, jeb vietu, kur parasti mācās pirmdienās. Tur nu gan tika atrastas neparastas lietas – dzīvnieka skeleta galva, vecas gultas atsperes, protams, arī plastmasas atkritumi, bundžas un pudeles. To visu čaklās bērnu rokas lika spainīšos un ķerrās un veda prom.

Tā mēs ceram iedvesmot arī citus – sakop vidi sev apkārt! Mēs priecājamies par to, ka mācāmies sakoptā vidē. Mīli dabu un rūpējies par to arī tu!

Skolas talka 07.05.

S#BrīvāSkola#LaimīgiBērniMācāsLabāk#Ekoskolas#LielāTalka