Skolas bērni piedalās sporta sacensībās

Mūsu skolā par sportiskajām aktivitātēm atbild sporta skolotāja Benita Zaretoka. Viņa iedvesmo pievērsties sportam ne tikai skolas laikā, bet arī brīvdienās. Pagājušajā nedēļā mūsu skolas bērni sekmīgi piedalījās vairākās sacensībās.

“Skrējienā “Izskrien Ogri 2021”, kurš  notika 26. septembrī, piedalījās un 500 m skrēja divas mūsu skolas meitenes – Paula Lonija Volmāre un Ulrika Upmale. Zēnu konkurencē, kuri arī veica 500 m distanci, visātrākais no mūsu skolas puišiem bija Henrijs Beinārs (6.vieta). Labi startēja arī Austris Lībeks, Krišs Vanags, Pauls Roberts Strazdiņš, Anrijs Ralfs Hohbergs, Jānis Vanags, Dāvis Strazdiņš, Edvards Guslens, Teodors Beinārs un Džuzepe Gelo. Savukārt, 1000 m distancē piedalījās Anrijs Pauls Volmārs, “ar lepnumu stāsta skolotāja Benita.

Taku skriešanas seriāla «Stirnu buks» sezonas pēdējais posms tika aizvadīts šī gada 2. oktobrī Ogres Zilajos kalnos.

Skolotāja Benita ar prieku stāsta arī par rezultātiem arī šajās  sacensībās: “Vismazāko un cīņas spara visaktīvāko «Susura» distanci veica 5 mūsu skolas bērni – Alberts un Edvards Gusleni, Teodors Beinārs, Samuels Toms Strazdiņš un Dāvis Strazdiņš. Jāatzīmē, ka Alberts Guslens starp 319 dalībniekiem ierindojās 17. vietā! SKOLU ČEMPIONĀTA skrējiens jau prasīja mazliet vairāk izturības un kopumā bija jāveic 5,6 km distance. U10V grupā starp 62 dalībniekiem visaugstāko vietu izcīnīja Henrijs Beinārs, kurš ierindojās 13.vietā savā grupā. Distanci līdz galam pievarēja arī Austris Lībeks, Pauls Roberts Strazdiņš, Anrijs Ralfs Hohbergs, Dāvis Strazdiņš un Roberts Logins.  U12V vienīgais mūsu skolas pārstāvis bija Jānis Caune, kurš izcīnija 16. vietu starp 60 savas grupas dalībniekiem. Arī U14V grupā skrēja viens mūsu skolas skolēns – Toms Tirzmalis. “Vāveres” distanci pieveica mūsu pavārīte Liene, bet “Zaķa” distanci “nocilpoja” angļu valodas skolotāja Inese.”

Mūsu sarunas nobeigumā Benita saka lielu paldies visiem sportiskajiem bērniem un viņu vecākiem par atsaucību, pacietību un sportisko garu, atbalstot bērnus!

Foto no privātajiem albūmiem un stirnubuks.lv

#BrīvaSkola #LaimigiBērniMacāsLabāk