Sveiciens visiem skolotājiem Skolotāju dienā!

Piektdien mūsu skolā tika atzimēta Skolotāju diena. Skolotāji saņēma sveicienus no Ogres novada Izglītības pārvaldes. Skolas audzēkņi tradicionāli apsveica savus skolotājus ar ziediem. Kopā ar skolas pavāri Lieni 4. un 5. saimes audzēkņi ārā klāja svētku galdu skolotājiem ar veselīgiem, pašu un skolas pavāres gatavotiem gardumiem.

Šī diena ir lieliska pieredze lielajiem skolas bērniem, jo Skolotāju dienā viņi vada stundas skolas un pirmsskolas saimēm. Skolā bija ieradies Betmens, kurš kopā ar jaunajiem kolēģiem no 5. un 4. saimes  pasniedza sporta stundas. Jaunie matemātikas skolotāji bija sagatavojuši lieliskus mācību materiālus – dažādus dārzeņus, kurus mazo saimīšu bērni mācījās saskaitīt. Ar sakopētām darba lapām, dziesmām un rotaļām meitenes no no 5. un 4. saimes vadīja angļu valodas un vizuālās mākslas stundas.

Skolotājs ne tikai māca, bet arī rada, skolotājs ir burvis, kurš mums parāda kur atrast zināšanas, skolotājs ir logs uz zināšanu pasauli. Paldies visiem skolotājiem par darbu.

Pielikumā foto reportāžā no svetku dienas. Lai jauka mācību nedēļa visiem.