Latvijas dzimšanas dienas svētki skolā

Latvijas dzimšanas dienas svētki Ikšķiles Brīvajā skolā sākās ar svinīgu pasākumu skolas pagalmā-  bērni ar saviem skolotājiem pulcējas ārā pie svētku ugunskura.

Svētku pasākums sākās ar kopīgu Latvijas Valsts himnas dziedāšanu. Bērnus un skolotājus Latvijas dzimšanas dienā mīļi sveica Brīvās skolas direktore Kristīne Liberta.

 Pēc direktores uzrunas  sekoja neliels svētku koncerts, katra saime bija sagatavojusi savu priekšnesumu. Lielāko saimju bērni uzstājās ar dziesmām, kuras, kopā ar mūzikas skolotāju Dārtu, bija gatavojuši mūzikas stundās. Pirmsskolas saimes uzstājās gan ar dzejoļiem, gan dziesmām.

Pēc svinīgā pasākuma sekoja mācību stundas, bet pusdienlaikā skolas lielās saimes skolēni devās uz ēdnīcu, kur kopā ar vizuālās mākslas skolotāju Zani klāja un dekorēja  svētku galdu. Launagā visi svētku dalībnieki varēja mieloties  ar īpašo Latvijas dzimšanas dienas torti.

Pēc launaga, ar pašu veidotiem svecīšu lukturīšiem, bērni dekorēja skolas apkārtni un tumsai iestājoties, mūsu skola bija gaiša un svinīga.

Fotoreportāža pielikumā.

#LaimīgiBērniMācāsLabāk #BrīvāSkola #18novembris

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *