Mūsu skolotāji ir mūsu zelts

Mūsu bērni izaugs tādi, kādus viņus izveidos ģimenes un mācību iestādes. Skolotājs ir dzīves ceļvedis un palīgs. Skolotājs skaidro ceļa zīmes, bērni izvēlas savējās pa kurām iet tālāk.

Piektdien, 4. oktobrī skolā tika atzimēta Skolotāju diena un tika pasniegtas ikgadējās Ikšķiles novada pedagogu nominācijas, kuras apbalvo ar pateicības rakstu. Skolotājus sveica Ikšķiles novada pašvaldības izglītības, sporta un jaunatnes lietu pārvaldes vadītāja Liene Šmite.

Te nu viņi ir, pedagogs inovators – Liena Razumova – paldies par veiksmīgu iknedēļas Meža dienu ieviešanu Ikšķiles Brīvajā skolā, paldies par spēju iziet no ierastā un atrast prieku mācīties mežā jebkuros laikapstākļos.

Pedagogs mentors – Ieva Krūmiņa – par nesavtīgu atbalstu, dalīšanos metodēs un pieredzē un radoši veiksmīga attālinātā mācību procesa organizāciju Ikšķiles Brīvajā skolā.

Jaunais pedagogs –Līga Veitnere – par veiksmīgo debiju Ikšķiles Brīvajā skolā. Paldies par iniciatīvu, profesionalitāti un nerimstoši enerģisku darbošanos Brīvās skolas saimē.

Lokālais patriots – Sandra Stabinge par neatsveramu ieguldījumu lokālā patriotisma veicināšanā: paldies par permakultūras un Saules dārza izveidi Ikšķiles Brīvajā skolā, vērtīgām ekskursijām, sēklu bibliotēku un dabas mīlestības nodošanu bērniem.

Skolas audzēkņi apsveica savus skolotājus ar ziediem, kas nedaudz atgādināja 1. septembri, tikai ziedi jau bija daudz rudenīgāki. Kopā ar skolotājām Zani un Ievu, lielāko saimīšu audzēkņi dekorēja skolotāju istabu un klāja svētku galdu ar veselīgiem, pašu gatavotiem gardumiem.

Skolotājus sirsnīgi sveica un lielu paldies par ieguldīto darbu teica skolas direktore Kristīne Liberta.

“Agrāk šie svētki bija formāli, bet tagad tie man ir īpaši svētki, jo esmu kopā ar skolu, kopš tās dibināšanas brīža un ļoti daudz esmu kopā ar mūsu burvīgajām skolotājiem,“ minēja direktore un norādīja uz to, ka šī diena ir lieliska pieredze tieši skolas bērniem, jo jau kopš pirmā gada, šajā dienā, viņi paši vada stundas.

Pateicībā par skolotāju darbu, oktobra vidū skolotāji varēs apmeklēt metodiskās dienas ar saistošu izglītojošo programmu.

“Paldies visiem par skaisto dienu, Jūs esat zelts, esmu no sirds pateicīga par Jūsu darbu un par iespēju būt kopā, “ šis apsveikums no skolas direktores Kristīnes Libertes.

Pielikumā neliels ieskats foto reportāžā no svetku dienas.



Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *