Lai būtu sveiki un veseli!

Oktobrī līdz ar daudzām citām Latvijas skolām piedalījāmies Putras programmā, kā arī braucām orientēties uz Tērvetes Dabas parku.

Mūsu skolas dzīvē iesaistītajām ģimenēm ir svarīga dabiska un pēc iespējas tīra pārtika un vide, tāpēc tik ļoti lielu nozīmi jau kopš skolas pastāvēšanas piešķiram tam, ko mūsu bērni ēd skolas ikdienā (tikai veģetāra virtuve, pēc iespējas bioloģiski sertificēta), cik daudz ir svaigā gaisā (katru dienu ir garie starpbrīži – vismaz 20 minūtes jau 10 no rīta, kad iet ārā), cik daudz kustās (sports – vienmēr ārā, kā arī dabas zinības) un pēc iespējas organizējam mācību ekskursijas, reizēm arī mācību stundas svaigā gaisā, lai pēc tam ar tīrām galvām uzņemtu daudz jaunu zināšanu un gudrību.

Visiem par laimi un prieku rudens šogad ir ļoti vēlīgs un ļauj daudz laika pavadīt ārpus telpām, nenosalstot un nesalīstot pavisam slapjiem. Tāpēc dabaszinību un sporta skolotāju Agneses un Benitas vadībā esam braukuši jau vairākās ekskursijās – uz Ķemeru taku, uz Latvijas Dabas muzeju un uz Tērvetes Dabas parku, kur notika orientēšanās vairāku komandu starpā, kur visās aktīvi piedalījās arī vecāki.

Vai būsim pirmās?

Par laimi zupa jau vārās…

Esam apmaldījušies?!?

Visas bildes no orientēšanās Tērvetē!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *