Rudens talkā paceļam skolas Zaļo karogu!

Ikšķiles Brīvās skolas bērnu vecāki kopā ar darbiniekiem un bērniem pavasaros un rudeņos piedalās skolas un apkārtnes sakopšanas talkās. 

 Rudens ir laiks, kad  latvieši novāc ražu, sakopj dārzu un sakārto mājas ziemas periodam. Tā ir kļuvusi arī par mūsu skolas tradīciju. Šajā gadā talka bija īpaša ar to, ka talkas laikā pie skolas tika pacelts Zaļais Ekoskolu karogs.

Šogad talka notika visu nedēļu, skolas un pirmsskolas saimes čakli vāca ražu. Sestdienā, ar darbarīkiem bruņojušies, talkā devās vecāki.

Turpinājās ražas novākšana. Mums ir prieks, ka skolas pagrabi ir piepildīti ar pašu audzētiem āboliem, pupām, garšaugiem un tējām, ko varēsim lietot skolas maltītēs.Skolas talku laikā parasti tiek labiekārtota arī skolas apkārtne.

Pirms pusdienām skolas direktore Linda Vītiņa un skolas Ekopadomes vadītāja Līga Andersone aicināja visus piedalīties Zaļā karoga pacelšanas brīdī.

Pusdienās lielā skolas saime ēda pavāra Dāvja īpašo talkas zupu, kartupeļu sautējumu un skolā cepto maizīti.

Darbīgu nedēļu visiem! Paldies visiem par darbu, paldies visiem par Zaļo karogu – Ekopadomei, Līgai Andersonei, vadībai, skolotājiem, bērniem un vecākiem. Mēs esam kopā un varam !

Neliels video no skolas IG.

https://www.instagram.com/p/Ci7YsMrpxtI/

#BrīvāSkola #LaimīgiBērniMācasLabāk #Kopiena #Ekoskolas