Skolā nosvinēta Skolotāju diena

Piektdien mūsu skolā tika atzimēta Skolotāju diena. Skolas audzēkņi tradicionāli apsveica savus skolotājus ar ziediem. Skolotājiem bija īpašais rīta aplis kopā ar 4.saimi, kura laikā bija jautra vingrošana. Lielās saimes audzēkņi skolotaju istabā klāja svētku galdu skolotājiem ar veselīgiem gardumiem. Skolas pavārs Dāvis bija pagatavojis skolotājiem īpašo svētku torti.

Pēc brokastīm skolotāji lasīja bērnu sagatavotos novēlējumus.

Šī diena ir lieliska pieredze lielajiem skolas bērniem, jo Skolotāju dienā viņi vada stundas skolas un pirmsskolas saimēm.

Jaunie skolotāji iejutās sporta, matemātikas, latviešu valodas, angļu valodas un vizuālās mākslas skolotāju ādās Visi bija ļoti nopietni gatavojušies šim darbam – darba lapas, rotaļas, uzskates materiāli, video…

Jaunie matemātikas skolotāji bija sagatavojuši lieliskus mācību materiālus – ābolus, kurus pirmsskolas saimīšu bērni mācījās saskaitīt un atņemt.

Jāatzīst, ka mazāko saimīšu bērniem šī diena ļoti patika – visi ar lielu degsmi un aizrautību mācījās. Kā teica 1. saimes audzēkne Elza – lielās saimes bērni varētu katru dienu pasniegt stundas!

Paldies visiem skolotājiem par darbu.

Pielikumā foto reportāžā no svētku dienas.

#BrīvāSkola#LaimīgiBērniMācāsLabāk