Zemeslode mūsu rokās

Interešu izglītība ir bērnu iespēja attīstīt savu radošo un intelektuālo potenciālu, lietderīgi pavadīt laiku skolā un iegūt jaunas zināšanas un iemaņas interesantā veidā.

Mūsu skolā ir ļoti daudzveidīgs interešu izglītības nodarbību klāsts – koka darbi, klusuma stundas, tautas dejas, šūšana, matemātikas pulciņš.
“Zemeslode bērna rokās” – jauna un interesanta interešu izglītības nodarbību programma, kura šajā mācību gadā tiek piedāvāta Ikšķiles Brīvās skolas 2. un 3. saimes audzēkņiem. Šīs nodarbības rada un  pasniedz skolas krievu valodas skolotāja Evgeniia Nazarova.

Interesanti ir tas, ka skolotāja ar bērniem sazinās tikai krievu un angļu valodās. Evgeniias profesija ir ģeogrāfijas skolotāja, tāpēc stundās bērni vairāk mācās dabaszinības, sociālās zinības, pēta Zemi, tai raksturīgās īpašības, dzīvības izplatību uz Zemes. 

Pagājušajā mācību stundā 3. saimes audzēkņi no dažādiem sadzīves priekšmetiem un celtniecības materiāliem veidoja īstus vulkānus. Eksperimenta noslēgumā paredzēts radīt arī vulkānu izvirdumus. 2. saime mācījās krāsas krievu valodā.

#BrīvāSkola #LaimīgiBērniMācāsLabāk