Skolas sportisti piedalās Ziemas festivālā

24.februārī Ērgļos, Gaiziņkalnā un Smeceres silā notika Latvijas skolu Ziemas festivāls. Pavisam Ziemas festivālam šogad bija reģistrējušies vairāk nekā 1000 dalībnieki no 106 izglītības iestādēm visā Latvijā.

Ziemas festivāls ir viens no lielākajiem kompleksajiem ziemas sporta veidu pasākumiem Latvijā un tiek organizēts ar mērķi dot iespēju jebkuram skolēnam bez profesionālām iemaņām ziemas sporta veidos, piedalīties sacensībās, tādā veidā popularizējot un veicinot ziemas sporta veidu attīstību Latvijā.

No mūsu skolas šajā festivālā piedalījās 8 skolnieki.

Distanču slēpošanā, kas notika Ērgļos, piedalījās: Robina Ozoliņa (1km, 20.vieta), Irbe Ziļicka (2km, 15.vieta), Anrijs Bitenieks (3km, 23.vieta), Krišs Vanags (3km, 27.vieta) un Matīss Kubliņš (3km, 29.vieta).

Kalnu slēpošanas un snovborda sacensības notika Gaiziņkalnā. Kalnu slēpošanā mums bija viens pārstāvis – Jānis Caune, kurš izcīnija divu braucienu summā 12.vietu. Turpretī snovborda sacensībās savus spēkus pirmo reizi izmēģināja un veiksmīgi nostartēja Pauls Roberts Strazdiņš (4.vieta) un Jēkabs Zvīgulis (7.vieta).

Pasākums visas dienas garumā bija piepildīts ar sportisku azartu un vienkārši labi pavadītu laiku, baudot kārtīgu ziemu, kā arī izjūtot īstu pozitīvu sacensību garu.

Milzīgs paldies sporta skolotājai Benitai, bērnu vecākiem par atbalstu. Info www.ziemasfestivals.lv

#BrivāSkola #Ziemasfestivals