Mācibu gads ir beidzies!

3. jūnis mūsu skolā bija pēdējā mācību gada diena – svinīgais rīta aplis, priekšnesumi, apsveikumi, pateicības, liecību saņemšana un kopīga kūkas ēšana.

1.saimes audzinātaja Gunta par šo mācību gadu saka tā –“ Šajā gadā kopā piedzīvojām daudz. Mācījāmies mācīties, apguvām jaunas zināšanas, jokojāmies, bēdājāmies, priecājāmies, gājām mežā, dziedājām dziesmas, mācījāmies uzticēties un cienīt viens otru, cepām piparkūkas, slēpojām, skrējām un vēl daudz, daudz citu lietu.”

Ilze par savu 2. saimi saka tā – “Tā ir viena feina kompānija. Tie ir draugi, domubiedri un atbalsts viens otram gan nopietnā mācību darbā, gan jokos un delverībās, gan apcerīgos pārdomu brīžos un dažreiz arī bēdās un asarās. Man ir tas gods un prieks būt viņiem blakus – maniem 15 vislabākajiem draugiem. Šis gads mums bija aizraujošiem notikumiem bagāts! Un es zinu – nākošais būs vēl lieliskāks!”

3. saimes audzinātāja Inese –“ Šis mācību gads ir bijis piedzīvojumiem bagāts – ekskursijas, meža dienas un daudz skaistas mācību stundas laukā – tas viss padarīja šo laiku neaizmirstamu. Mēs izbaudījām skaisto Latvijas dabu un visus gadalaikus – lietu, sniegu, sauli un ziedu smaržu. Šie gadalaiki arī raksturo mūs – katrs esam citādāks, tomēr mācāmies sadarboties, draudzēties un cienīt viens otru un apkārtējos!”

Audzinātāja Liene par 4. saimi – “Laiks skrien vēja spārniem, jo atkal ir jau mācību gada beigas. Jautra, izaicinoša, raiba jo raiba mācību gada beigas. Man ir liels prieks, ka varēju Jūs visus saukt par “savējiem”! Saglabājiet sevī katrs to savu dzirkstelīti kā ceļamaizi. Lai veicas!”

Par mūsu “lielajiem” (5. saimi) audzinātāja Ieva – “Kā jau katru gadu mācības vijas un mijas ar ikdienas jautājumiem, šķipsniņu mocību, krietnu dubultporciju joku, sarunām par dzīvi un dažkārt ar bēdiņām. Paldies par ikkatru mirkli! Par tiem jautrajiem, kuros no smiešanās vēders sāp, tiem bēdīgajiem, no kuriem ir ko mācīties, un tiem siltajiem, kas paliek atmiņā un ar lepnumu liek teikt: “Tie ir manējie!”

Paldies skolai, skolotājiem, darbiniekiem, bērniem, vecākiem! Lai super duper forša vasara! Lai labiem darbiem pilnas dienas.

#BrīvāSkola #LaimīgiBērniMācāsLabāk