Tirdziņš skolas pagalmā – 29. maijā

29. maijā no plkst. 10:00 – 16:00 Ikšķiles Brīvās skolas dārzā norisināsies apģērbu un lietu andele – tirdziņš.Būs gan pieaugušo, gan bērnu drēbes un lietas.Tirgotājiem dalības maksa – 12,00 EUR (PIETEIKUMUS SŪTĪT – pasakumi@brivaskola.lv)

Pieteikumus tirgotāja vietai sūtiet līdz pat 28.05. plkst. 18:00!

Apmeklētājiem – ieeja brīva jeb BEZMAKSAS.Ar prieku gaidīsim tirgotājus un apmeklētājus ne tikai no Ikšķiles, bet arī citām pilsētām!

Tirgotājiem ierašanās jau no plkst. 8:30, lai būtu iespēja laicīgi sakārtot savu stendu.

Tirdziņā būs iespēja gan tirgot, gan iegadāties:

– Drēbes (pieaugušo un bērnu)
– Rotaļlietas, spēles, mantas bērniem
– Grāmatas (gan pieaugušo, gan bērnu)
– Rotaslietas un aksesuārus
– Kosmētiku, higiēnas preces, smaržas (tirgotāji drīkst pārdot savus “neveiklos” pirkumus vai saņemtās dāvanas, kuras tomēr nesadzīvo ar saņēmēju
– Interjera lietas, traukus (mājas – no sava mājas interjera)
– Mūzikas instrumentus (pieaugušajiem un bērniem)
– Sporta inventāru bērniem un pieaugušajiem (skrituļslidas, ūdens hobiju inventārs, slēpes, slidas, ragaviņas, riteņus u.tml.)
– Dažādus pašu radošus darinājumus – rokdarbus (sākot no rotām līdz groziem, virtuves dēlīšiem un dažādiem mākslas darbiem, kā gleznām, keramikas u.tml.)

.Būs pieejami dažādi gardumi (saldējumi, kūkas, maizes u.tml.) un dzērieni (kafija, kombuča, limonādes u.tml.) no Brīvā veikala (ņemiet līdzi take away krūzes, dakšas, karotes un savus līdzņemšanas traukus.

Ļoti sliktu laikapstākļu gadījumā pasākums var tikt pārcelts!