Skolas audzēkņi uzfilmē savu animācijas filmu

Šodien gribam padalīties ar vienu projektu, kas noritēja pagājušā gada nogalē. Ikšķiles Brīvās Skolas 2.saimes audzēkņi kopā ar saimes skolotāju Lienu un sadarbībā ar mākslinieci -animatori Daci Liepu, veidoja paši savu animācijas filmu.

Dace Liepa ir animējusi tādas populāras latviešu multiplikācijas filmas kā Velniņi, Fantadroms, Kaķīšu dzirnavas, Ness un Nesija un daudzas citas. 2. saimes animācijas filmas darba nosaukums ir “Pirmās sniegpārsliņas” sižets radies, iedvesmojoties no Pētera Brūvera dzejas. Bērni no plastelīna veidoja animācijas filmas tēlus un dekorācijas.

Gada nogalē skolā notika filmēšanas darbi. Filma tika uzņemta ar divām kamerām uz vairākām filmēšanas skatuvēm. Visi bērni aktīvi piedalījās filmēšanas procesā –pārvietojot filmas tēlus, mainot dekorācijas un filmējot. Rezultāts bija iedvesmošs. Vēlāk vairāki bērni patstāvīgi mājās uzsāka savus filmēšanas darbus.

Te ieskatam fotoreportāža no filmēšanas vietas skolā.Te saite uz skolas Youtube kanālu, kur var noskatīties bērnu veikumu. https://youtu.be/1R2N4Sd4nbY

Noskaties, uzspied “patīk”zem video un abonē mūsu skolas kanālu Youtube.Paldies Dacei Liepai, audzinātājai Lenai un protams audzēkņiem.

#BrīvāSkola#LaimīgiBērniMācāsLabāk

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *