4.saimes masku performances

Atceries, stastījām  par Mārtiņdienas svinībām Ikšķiles Brīvajā skolā?  Viena no senākajām latviešu tradīcijām, no Mārtiņiem līdz Ziemassvētkiem, ir iešana čigānos, lai varētu sevi izrādīt. Mārtiņos savas maskas izrādīja 1., 2. un 3. saimes bērni, kamēr 4.saime vizuālās mākslas stundās kopā ar skolotāju Zani vēl cītīgi strādāja, lai pagatavotu savas maskas un mūs visus pārsteigtu.

4. saimes audzinātāja Ieva maskām iedevusi savus nosaukumus – jiftīgais velns, mis Grinčs, Betmensieviete, vilks salātlapiņš un puķu monstriņš. 

Masku šovs notika skolas pagalmā, katra grupa prezentēja savu masku kolekciju, papildinot to ar īsu performanci. Sajūsmu no skatītāju puses izpelnījās drosmīgie kosmonauti, kuri bija smēlušies iedvesmu no jaunās datorspēles “Among Us”.

Nākošais vizuālās mākslas projekts 4. saimei – 2021. gada kalnedāra izveide “Izkrāso pats”. Šajā nedēļā audzēkņi gatavoja kalendāra mēnešu skices un skolotāja Zane mācīja to kādus burtu un ciparu stilus var pielietot kalendāra izveidē. Par to kāds tas būs, sekojat līdz mūsu ierakstiem- mēs pastāstīsim.

Kura maska patīk Tev?

#BrīvāSkola #LaimīgiBērniMācāsLabāk

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *