Sistēmisko risinājumu seminārs 12. oktobrī

Nonākot dažādās dzīves situācijās, mēs ik pa laikam pieņemam lēmumus vai reaģējam ne tā, kā būtu gribējuši, paši nesaprazdami, kāpēc tā?
Viena no atbildēm ir: mēs visi esam iesaistīti sistēmās – katrs savā dzimtā; darba vietā; reliģiskā, politiskā vai interešu grupā; tautā, civilizācijā, – un sistēmu darbībā valda noteiktas likumsakarības. Tādēļ bieži vien notikumos mēs reaģējam vai izturamies ne tikai kā atsevišķas personības, bet arī pildām noteiktas lomas, kalpojot sistēmām, kurām mēs piederam. Sistēmisko risinājumu pieejas, jeb sistēmfenomenoloģijas pamatlicējs ir Berts Helingers, un viņa izstrādātā metode tiek plaši pielietota un dažādos veidos adaptēta visā Eiropā un arī ārpus tās robežām.
Notikumi notiek tikai daļēji atbilstoši mūsu labajai gribai vai ideālistiskiem priekšstatiem, bet daudz vairāk atbilstoši sistēmu likumsakarībām. Bieži vien arī emocijas, kuras mums šķiet mūsu pašu, esam saņēmuši mantojumā no dzimtas, un lietojam ne vienmēr adekvāti situācijai. Kad mēs to izprotam un pieņemam, varam izveidot mierīgāku attieksmi pret dzīves notikumiem, pietuvoties procesu slēptās jēgas izpratnei un lielākā mērā kļūt par savas dzīves notikumu plūsmas virzītājiem.
Šajā seminārā dalībnieki varēs gūt ieskatu, kā darbojas dzimtas sistēma, veikt diagnosticējošus vingrinājumus, kā arī mēģināt risināt sasāpējušus vai iestrēgušus jautājumus ar sakārtojumu metodes palīdzību.
Semināru vadīs Inese Krūmiņa

Dalībniekiem, kas vēlas veikt sakārtojumu, tas noteikti iepriekš jāpiesaka epastā: inese3x3@gmail.com, darba dienas ilgums ir ierobežots, tādēļ arī risināmo jautājumu skaits ir ierobežots. (Dalībnieka iemaksa, veicot sakārtojumu – 50eur)
Seminārā var piedalīties arī kā aizvietotājs, neuzdodot savu personisko jautājumu, tomēr iegūstot pieredzi un plašāku skatījumu uz dažādiem procesiem/situācijām/notikumiem.
Arī aizvietotājus lūdzu savu dalību pieteikt epastā: inese3x3@gmail.com
(Dalībnieka iemaksa aizvietotājam – 20eur)
IBS pedagogiem un darbiniekiem – iemaksas attiecīgi 40 un 15 eur.
VIETU SKAITS IEROBEŽOTS!
Pieteikšanās līdz: 10.oktobrim!
inese3x3@gmail.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *