Ikšķiles Brīvajai skolai Balva Cilvēku izaugsmei

Esam priecīgi paziņot, ka Ikšķiles Brīvā skola tika nominēta un saņēma Balvu cilvēka izaugsmei par izcilu ieguldījumu izglītībā. Konkursu rīkoja Amerikas Tirdzniecības palāta Latvijā, ASV vēstniecība Latvijā un Latvijas Pilsoniskā Alianse. Brīvās skolas pārstāves Kristīne Liberta un Tīna Sidoroviča piedalījās svinīgajā apbalvošanas ceremonijā 2015.gada 16.aprīlī un balvu saņēma no Izglītības un zinātnes ministres Mārītes Seiles rokām.

Balva tiek piešķirta, lai godinātu Latvijas cilvēkus, organizācijas un uzņēmumus par īpašiem nopelniem un ieguldījumu cilvēka izaugsmē. Ikšķiles Brīvā skola saņēma balvu par izcilu ieguldījumu izglītībā: par izglītības un mācību kvalitātes un pieejamības veidošanu iedzīvotājiem visa mūža garumā. Skolā var apskatīt konkursā saņemto goda diplomu un tēlnieces Olgas Šilovas veidoto skulptūru “Asns”.

Ikšķiles novada pašvaldība 24.aprīlī rīkoja svinīgu pieņemšanu par godu IkšķilesBrīvās skolas saņemtajai balvai. Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš, sveicot skolas pārstāvjus, sacīja, ka ir patīkami gandarīts par novada cilvēkiem, kas tiek ieraudzīti un atzīmēti dažādās nominācijās.

Ikšķiles Brīvās skolas pārstāve Kristīne Liberta ir priecīga, ka novērtē dažādus cilvēkus, kas iet nedaudz pretēji straumei, izvēlas ne vienmēr vieglāko ceļu: “Mums ir tik daudz palīgu, un kopā tiešām tas izdodas. Mūsu sapņi piepildās! Mēs tikām nominēti par īpašo ieguldījumu izglītībā un izglītības ministre pasniedza mums balvu. Tas ir jauki, ka mūsu darbu novērtē. Mēs bijām vienīgā biedrība, kas saņēma divas balvas- par izcilu ieguldījumu izglītībā un speciālbalvu no Pilsoniskās alianses. Liels prieks, ka šajā pasākumā mēs varējām izskandināt Ikšķiles vārdu.”

Foto: Ikskile.lv

Video par Balvu cilvēka izaugsmei skatieties šeit.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *